Utanför zoonen

Tänk att golf kan vara så lätt, men ändå så frustrerande svårt när man är långt utanför zoonen och timingen är satt ur spel. Då kommer tankarna på ”vad gör jag för fel” smygande. Det är då man skall gå fram till bollen och bara slå iväg den. Man bör inte ens provsvinga, utan bara fokusera på bollen under någon sekund, och sedan dra till bollen. Det är lätt att säga när man sitter i soffan och skriver.
Idag spelades jag korvagolfen, med högst varierande resultat.

I morgon onsdag är det Anders Cup på Haverdals Gk, som gäller. Då finns det ingen plats för annat än fullt fokus. Då gäller det att hitta in i zoonen igen. Jag ser fram mot att får spela denna trevliga tävling. Sällskapet i bollen verkar trevliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s