Anders Cup

Idag var det dags för Anders Cup på Haverdals fina golfbana. Golfbanan var i fantastiskt fin skick. Fairway var som att gå på moln och greenerna som sig bör. Jag spelade med Johan och Sven. Vi hade alla ganska likvärdigt handikapp. Sven och jag var vänsterspelare. Johan sade vid starten att han nu skulle omvända två vänsterspelare till högerspelare. När vi var färdigspelade hade vi två vänsterspelare nästan omvänt en högerspelare. Hahaha.
Vi hade en fantastiskt fin dag. Det hotande regnet med åska uteblev som väl var. Tyvärr lyckades våra golfliga ansträngningar inte komma upp till en ”lycklig nivå”. Så nu blir det att träna som attan, för att placera sig bättre nästa år.
Anders, vi kommer tillbaka nästa år igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s