Nutritionellt paradigmskifte

Ett paradigmskifte är på gång i den nutritionella världen. LCHF har snart accepterats. Så även kolhydratmaffians främsta förespråkare såsom professorerna Claude Marcus och Stephan Rössner. Claude Marcus har vikt sig för kunskapen. Stephan Rössner försöker fortfarande envist och krampaktigt bita sig fast i det sega franskbrödet.

Kolhydraterna och socker har under lång tid varit som ett mantra bland ungdomar. Vi har sett hur ungdomar gått omkring och burit på stora läskflaskor. Nu lyssnar vi på samstämmiga rapporter, som säger att kolhydrater och socker är som vi tidigare blev itutade om LCHF, alltså livsfarliga. Så kan de gå, om inte haspen är på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s