”Region Halland” har snett sjukvårdssystem

Jag besökte Amadeuskliniken Söndrum i Halmstad för att ta bort ett litet basaliom. En minuts undersökning plus en remiss till hudspecialist à 150 spänn!

Jag fick kallelse till en hudspecialist på Capio. Hudspecialisten berättade att han ej var ansluten till landstinget och att det egentligen skulle kosta 1800 kronor för besöket.

Efter en stund fick jag betala 300 kronor, för två remisser till sjukhuset för operation. En till öronkliniken och en till kirurgkliniken. Då blir det ytterligare 300 + 300 kronor.

Ingreppen för att ta bort ett basaliom och en ”leverfläck” kostar nu 1050 kronor plus transporter och parkeringsavgifter. Dessutom drar operationerna ut på tiden!

Visst är det ett systemfel i Region Hallands sjukvård (tidigare Landstinget Halland)!
Visst är min tidigare kritik av vårdcentralers handlande väl befogad.

En tydlig skärpning önskvärd landstingshövding Mats Eriksson, mängdpolitiker Gösta Bergenheim och ”uppdragsoraklet” Mikaela Waltersson! Hinner ni med sjukvården?

Ps.
Fantastiskt så många svar jag fick om förslag på genvägar, för att komma förbi steget ”vårdcentraler”. Ska det verkligen fungera så i ett modernt samhälle år 2014? Så klart jag tänker på alla de människor som inte har möjlighet, att gå förbi i ”vårdsystemet”.
Ds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s