Piller och profiter

Jag brukar inte stjäla inlägg, men här läser jag ett intressant inlägg på Facebook av Jan Oleby:

Väntar på att Läkarkåren och Socialstyrelsen i Sverige skall VAKNA. Vi ligger långt efter övriga världen vad gäller accepterande av alternativa och komplementära metoder inom svensk sjukvård.

Nästan alla stora Universitetskliniker i USA är överens om att mer än 90% av all sjukdom härrör ur stress. Kvantfysiken har kullkastat den traditionella synen på sjukdomar men vi i Sverige hänger kvar. Styrda av LÄKEMEDELSINDUSTRIN.

Jag är själv läkare och vill särskilt påpeka forskningsfusk, vilseledande infomation, mutor och medvetet undanhållanden av preparatbiverkningar. Observera särskilt SSRI-preparaten (”lyckopillrena” Prozak, Zoloft, Cipralin, Cipralex, Fontex och flera andra).

Det viktigaste namnet idag är för mig JOHN VIRAPEN. John har skrivit boken ”Piller och profiter” (”Sideeffects Death”) och har i förra veckan skrivit under en option om filmrätten till boken och därigenom sin livshistoria innefattande sitt VD-skap för Läkemedelsbolaget Eli Lilly.

John avslöjade vad som försiggick bakom kulisserna och försvann ut i kylan ett antal år men är nu tillbaka i hetluften och kan återuppta sina föreläsningar ute i världen.

Se också på Google filmen ”Who cares in Sweden” så tror jag att många förstår vad det egentligen handlar om. Som läkare med 50 års erfarenhet är jag helt ense med John och beundrar hans mod i valet mellan rikedom och empati. Läs hans bok gott folk!

Läs också mer på FB och i Sasserssons tidning NewsVoice. Hallå alla NI som är patienter – kanske kan vi tillsammans få upp ögonen för vad som händer inom Läkemedelsindustrin och dra egna slutsatser. JOHN VIRAPEN heter han!

Om utsattheten som wistleblower

Statlig expert köptes av medicinjätte

Efter 30 år fick John Virapen nog

Visselblåsare gentemot läkemedelsindustrin

Kommittén för mänskliga rättigheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s