Om det korrupta livsmedelsverket

Jag måste bara dela med mig av detta. Det är så värdefullt och viktigt för Sverige och Sveriges hälsa. Livsmedelsverket går i livsmedels- och läkemedelsindustrin ledband. Det måste visas på på alla möjliga sätt. Detta är ett sätt att visa det på!

Något är katastrofalt fel. Runt om i Sverige försöker människor att leva hälsosamt, enligt råden i media och enligt reklamens hälsobudskap. Men för allt fler kryper sig vikten uppåt med åren. Magen krånglar och hälsan försämras. I familjen och bland vänner finns sjukdomar som diabetes, hjärtsjukdom och kanske till och med demens eller cancer.

Vi ser det som normalt. Och vi försöker fortsätta att göra som vi blir tillsagda: ät färre kalorier (ignorera hungern) och spring mer, ät frukt fem gånger om dagen, ät fettsnålt och fullkornsrikt, ät mer fibrer (sågspån) för magen och lättmargarin (billigt industrifett) för att sänka kolesterolet. Vi får lära oss att bli rädda för riktig mat. 

Många kämpar vidare, år efter år. Men det verkar hopplöst. Vikten och hälsan försämras hos allt fler. Kanske är lösningen ett besök hos läkaren för att få mediciner som dämpar symtomen. Eller en fetmaoperation, där friska magorgan skärs bort för att hindra dig från att äta. Eller kanske är lösningen en annan. 

Läs mer här hos Kostdoktorn.se!

Den enes död (människan) är den andres bröd (livsmedelsindustrin).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s