Mobbning och cancer

Sedan jag började med medvetet intag av födoämnen har min vikt stadigt sjunkit till dagens 76.8 kilo. Det är förmodligen 18 år sedan jag hade denna låga vikt. Eller sedan mobbningen på jobbet började bli utstuderad på allvar för att bli av med mig.

Modern litteratur jag läser om mobbning och sjukdomar, visar en tydlig bild av att kroppens immunförsvar sjunker i takt med att mobbningen ökar. Mina ”ständigt” återkommande hals-, näsinfektioner och mykoplasmapneumoni-attacker tyder på det.

Med mycket ”internt arbete” i form av beskrivande av mobbningen har jag kommit till ro vad denna eländiga mobbningsaffär beträffar. Jag planerar och ska försöka berätta om mobbning i bokform. Kanske jag kan hjälpa de som är utsatta idag, att förstå varför och kanske komma tillrätta med sitt problem.

När jag nu har skrivit ner vad som hände, får jag en utifrånseende bild av vad som startade det hela. Därför kan jag visa andra hur bilden ser ut, för att ”mota Olle i grind” så att säga. Mycket arbete återstår i skrivande för att det ska bli flyt i texten. Det är nog ett måste för att texten skall gå hem.

Vi får se var jag hamnar så småningom. Må väl och ha det gott i sommarvärmen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s