På span efter sommargolf

Jag sitter och spanar runt på sommarens kommande golfbesök. Så tittar jag in på min egen golfbana Ringenäs och klickar på filmen om Min golfbana. Frågan jag då ställer mig är om jag verkligen skall lämna denna golfidyll och för vad?

Fontän (1)
Från RiGk 5 (kopia)Bilder: Jan Sjöberg

Vi medlemmar på Ringenäs golfklubb har en fantastiskt fin och välskött golfbana. För den som kommer ”långväga ifrån”, har vi 24 fantastiskt vackert inredda dubbelrum. Samtliga rum har balkong med en fantastisk havsutsikt.

Vi har ett fantastiskt klubbhus som inrymmer ett nytt kök och en välbesökt restaurang med fantastiskt god och vällagad husmanskost.
Måndagens raggmunk med stekt fläsk och torsdagens ärtsoppsbuffé (vår och höst) är något alldeles extra.

Vi har nybyggda ljusa konferenslokaler med alla behövliga faciliteter. Det finns en rymlig hiss till dessa lokaler på andra våningen.

Vi har en ljus luftig golfshop som fyller den mest kritiske golspelarens krav på kläder och golfutrustning.

Prata med Therese Jacobsson (på bilden), så får ni all hjälp ni någonsin behöver.

Bild: Jan Sjöberg (från 2015)

Se gärna filmerna om Ringenäs Gk