Övning ger färdighet

Ringenäs
Bild: Jan Sjöberg

Idag skulle jag vara flitig. Jag har ju inte övat på evigheter (veckor). Jag for ut till min reservklubb Halmstad Gk för man har ett fantastiskt övningsfält där. Det var fullt överallt. Jag for då ute till hemmaklubben Ringenäs Gk. Det var fullt även där!

Jag försökte då smyga ut på någon av de tre slingorna och lyckades nästa med ordinarie 18-hålsslingan. Jag fick gå genom en tvåboll. Efter fem minuter och framförvarande inte hade kommit förbi bunkrarna på gula slingans först hål, gav jag upp.

En koll på röda slingan visade att den var tom. Jag nästa sprang upp till första tee. Så klart att det fanns folk där med. Jag slog ut och fick på en bra drive med skön draw.

Jag följde bollriktningen och kom fram till bollen. Tvåbollen som var framför mig härmade två sniglar. Eftersom jag låg nära röd åtta, och att det inte fanns någon på gång, så jag spelade åttan och nian hem.

När jag kom ner till klubbhuset var det mindre med folk på rangen. Jag fyllde då en hink med bollar och övade upp dessa. Heureka, jag tror jag har funnit – det. Hahaha.

Någon dag framöver ska jag prova med skarp ammunition. Då får vi se om jag har funnit – det.