En liten utflykt med vänner

Igår onsdag var frun och jag med goa vänner på Nissadalens golfbana. Det är en Pay and play-bana. Vi har länge pratat om att åka in och spela. Vi har kört förbi vid många tillfällen. I går körde vi inte förbi, utan åkte in och spelade.

Golfbanan var i bra skick. I synnerhet fairway. Greenerna hade fått en del stryk vid vårens exeptionella hetta. Jag är övertygad om att greenerna tar sig och blir helt återställda i höst.

Här en vy över golfbanan.
Nissadalen 1

Nu är vi längst bort från klubbhuset. Vattenhindret till vänster i bilden drar gärna åt sig närgångna bollar. Vattnet har någon form av bollmagnetism.
Nissadalen 2

Detta är ett underbart smalt litet korthål på 98 meter. Bilden här är tagen från baksidan av greenen. ”Någon” hamnade i träden till vänster i bilden. Hålet ser skrämmande ut från utslagsplatsen längst bort i bilden.
Nissadalen 3

Här sitter vi och pustar ut efter en underbart varm sommardag. Hon till höger vann dagens runda. Grattis Ethel.
Nissadalen 4

Jag återkommer gärna till denna kul, men krävande golfbana. Inget av hålen är lätt att spela. Man kan till och med bli av med bollar om man inte hållet tungan rätt i mun. Vi tackar golfvärden för fikat.