Höstutflykt

Idag var det Morrongökarnas höstutflykt. Resmålet i höst var till Laholms golfklubb. Jag håller med datorgöken Lembit, när han uttrycker att golfutflykten till Laholm blev en vädermässig succe! ”Det var en fin bana i kanonväder, med höga resultat.”.
Naturligtvis och som sig bör var spridningen av gracerna omväxlande. För allas spel var inte så lysande.
Undertecknad hade en aning svårt att lyckas få bolluslingen i hål på rätt antal slag. Det är ju så golf fungerar. Ena dagen sol, andra dagen regn.
Min medverkan i Morrongökarna har varit ganska sporadiska under vår och sommar. Bankgöken Julius uttryckte det som, ”det är sällan han är med, men när han är med så hörs han”. Vad han nu kunde mena med det.
Jag tackar alla 19 gökar, alla kategorier, för en jättetrevlig dag.

laholm-gk
Bild: Jan Sjöberg