Om Kjell och Annika

Goförmidda. Idag var jag inne på min Facebooksida och bläddrade bland alla inläggen. Så kom jag fram till ett inlägg av Marlene Hedblom. Det handlar om hur Kjell Enhager berättar om Annika Sörenstams rädsla för att hålla vinnarens tal.

annika
Bild: Sportbibeln

Så berättade Kjell en historia för Annika. När Annika höll sitt avskedstal, efter sin sista tävling, berättade hon om den gång i början av sin karriär då Kjell fick henne att tänka om – Face your fear.

Tack för inlägget Marlene och tack för inlägget Kjell Enhager. Jag letar nu upp mina kepsar för att skriva in ”Face your fear”. Tänk, vilket enkelt mantra för att nå framgång.

På en golfbana finns många möjligheter till att ”face your fears”, och att syna faran i ansiktet. Här ska det inte slås bort några bollar i fortsättningen.

Nästa golfrunda ska bli riktigt spännande. Tänk, så många tal jag kommer att hålla i år Kjelle och Marlene.