Av längtan till sommaren

Efter gårdagens ”rotblöta” längtar jag till sommaren så in i norden, så ni kan bara ana. Flera ur vänkullen har rest till varmare länder, medan jag av olika anledningar får vara hemma.

544
Av flera anledningar längtar jag till att bära denna klädsel. Det för att det är så skönt att bara gå omkring med denna utstyrsel, men även för att jag håller på att lämna lite vikt bakom mig. Att då gå omkring i en lätt skjorta, eller en mjuk t-shirt, urtvättade jeans och ett par loafers är livet det se.

Det blir mer på denna sida när det gäller min viktreduktion. Tyvärr har jag inte kommit igång med jogging än, men det kommer det med när kroppen är mogen för det. Jag ska tappa ett par tre fyra kilon till först.

Jag följer sköna och goda recept från bland annat Kostdoktorns sida. Ibland läser jag även vad som skrivs på Annikas och Anns sidor.

Tidigare läste jag mycket vad Staffan Lindeberg skrev, men tyvärr har denna kloke man lämnat oss. Det Staffan skrev om evolutionsmedicin var verkligen nyttigt och inspirerande att läsa.