Tankar för män

Hej!

Jag sitter nu och läser genom boken Tankar för män av CG Wahlin. Det är en intressant bok för män mitt i livet. Boken har fått slösande superlativer. Hade jag haft kunskap om boken när jag var ”mitt i livet” så hade jag läst den med mycket god behållning.

tankar-for-manMånga av oss män kör på i livet och så blir det lite som det blir. Vi har bråttom att komma fram, så tid för reflektion är inte alltid det som vi prioriterar. Vi beklagar oss över att vi inte förstår oss på kvinnor, men det är ju ogörligt om vi inte har en susning om oss själva. I ”Tankar för män” hittar du en meny med olika tänk, där du kan botanisera själv och välja det som passar just för tillfället. Kanske finna svar, som kan bli härliga insikter och följeslagare på din egen resa genom livet.

CG Wahlin är en efterfrågad coach inom näringslivet när det gäller att utveckla små och medelstora företag. Han har stor erfarenhet inom styrelsearbete och brinner för att få män att börja reflektera och sätta ord på sina funderingar för att på det sättet må bra och höja sin livskvalitet.

Så här skriver några resencenter om boken:

”Tankar för män” är en perfekt handledning i livet som man. Wahlins penna tar oss på en rolig, tänkvärd och intelligent resa. Man behöver inte läsa allt på en gång, men det är svårt att låta bli. Niclas Strand, skådespelare

En av de mest insiktsfulla böcker jag har läst. Den trollbinder och ger dessutom rejält många aha-upplevelser. Mikael Holm, fartygschef

I ”Tankar för män” bjuder CG Wahlin på en mogen mans perspektiv. Hans öppna sätt, nyfikenhet och värme gör att man bara vill läsa nästa tanke och nästa. Detta är helt enkelt tankar uttryckta på mäns villkor som öppnar upp och sätter ord på alla dessa frågor som söker svar…Bengt Fjellstedt, näringslivskonsult

Boken finns att köpa här >>>