Ät enligt kroppens cykler

insulin-f9-400x235
Jag har skrivit om det tidigare och skriver nu om det igen med en dåres envishet. Jag försöker äta enligt min kropps cykler och verkar må bra av det. Så klar att det inte är alltid som detta går at genomföra – realisera, men det går när jag är hemmavid.

Idag tänkte jag speciellt på det, då det framgick med högsta önskvärdhet. Jag åt en lätt frukost med frukt och 40 procentig grädde.

Efter ca 90 minuter talade min mage om för mig att det jag behövde uppsöka toaletten. Det mullrar och bullrar i magen. Tömningen är då plötsligt och omedelbar.

Hade jag vetat om detta i min ungdom så hade mycket bekymmer kunnat undvikas. Jag menar då att det mycket plågsamma borttagandet av hemorrojder med gummiband hade kunnat undvikas.

Sent ska syndaren vakna, eller med kunskap kommer man långt. Nu har jag en bred kunskap inom många områden som jag önskar jag hade haft tidigare och speciellt under mina barns uppväxt. Jag tänker då på mina högskolestudier i pedagogik.

Nu har jag tömt mig mage och mår förträffligt. Så mitt råd till alla med konstig mage, är att äta enligt kroppens cykler.