Jag är en bonde

LPo

Jag är sedan i våras medlem i Lantbrukspartiet oberoende. Jag blev medlem för att jag i mycket sympatiserar med detta partis partiprogram.

Det hela startade med att jag undrade varför Halland inte hade någon hemsida. Efter några få diskussioner erbjöd jag mig att starta en hemsida för Halland och Halmstad. Jag börjar så klart med en regional sida – Halland.

Landsbygdspartiet oberoende LPo är ett parti för alla människor som bor och lever sina liv på landsbygden, i jordbruks- och skogsbygd, äldre stationssamhällen, bruksorter, kyrkbyar och andra orter med nära landsbygdsanknytning.

Mer än en fjärdedel av rikets medborgare bor på landsbygden. Eller som Stockholmarna säger – på landet. Landet är då det som finns därute, utanför Stockholms gränser.

Man ska hela tiden ha i huvudet att mjölken inte tillverkas i Stockholm som många inbillar sig. Så när ska Sverige ta URBAN på allvar. Sverige urbaniseras i en allt snabbare takt.