Sista Ringenäsdagen för året

Golftävling sista dagen på Ringenäsveckan igår. Vaknade och kände mig lite slö. En hink på rangen berättade sanningen för mig. Jag nog var lite slö idag.

Jag startade hål ett med ett gigantiskt utslag. En lätt birdie på gul etta. Sedan fortsatte det så hela vägen. Endast ett fåtal misstag. Chipparna fungerade, därför färre tvåputtar.

Slutresultat blev 67 slag netto och 41 poäng . Jag blev tvåa på det resultatet. Mina tankar går till det tidigare harvandet med 20 – 25 poäng vid varje runda, vilket har varit mycket frustrerande.
Vinnaren som heter Emil Hvit, hade 62 slag netto!

Prisutdelningen var välordnad. Bendt bils Marcus Johansson berättade vilka priser som skulle tillfalla varje pristagare. Bendts bil hade ovanliga 10 priser i varje klass och i tre klasser. Pris till andrapristagarna blev underbara Titleist Wokey wedge, vilket passade mig utmärkt då min 52 graders är ganska sliten.

Wokey
Vad vi kan se så har Ringenäs banarbetare med Micke Hjelm i spetsen fullständigt följt Magnus Sunessons ritningar. Banan är i toppskick. Varje hål är distinkt, Teeboxarna är tydliga. Fairway är tydliga. Greenerna är tydliga. Onödiga bunkrar är borttagna. Cirka 900 träd är borttagna. Min golfbana är en toppenbana.