Nöjdhetens lykta lyser

När jag åkte hemifrån idag för att spela med Morrongökarna, sade jag till frun att jag kommer hem med vinst. Så klart att jag kom hem med vinst. Hahaha.

Trots att jag kroknade en aning på slutet klarade jag av att spela ihop 72 slag netto. Vi spelade från utslagsplats 50 och jag fick spela med 10 slag. Nöjdheten lyser i spegeln.

Kul att det fanns hagel på 4:an.

Röd 4

Underbart av Jarmo Sandelin när han jämför golf med poker:

People ask me about confidence and I always tell them the same story – the best poker players create confidence. They can win hands with nothing because they look confident. People around them think they have a good hand, even though they might have a two and a seven. It’s the same on the golf course. You have to create confidence and keep your head up.

Jarmo Sandelin på Facebook.