Har börjat gogga

Jag har börjat gogga (gå och jogga) lite smått. Nej, det är inget nyårslöfte, utan en sedan lång tid önskan. Jag har flera mål. Jag ser nu ljuset i tunneln, både vår som höst. Visst har jag en underbar miljö att jogga i och se fram mot tunnelns ljus – nämligen en bra kondition. Jag har nu gått med i Runner´s på en Facebooksida #RWRunStreak30/30. Dessutom använder jag Runkeeper på min iPhone för att mäta tid och sträcka.

Hallägraskogen 1

Hallägraskogen 2

”Hej alla. Jag önskar er en god fortsättning på det nya året. Under ganska lång tid och på grund av tidigare mobbning på arbetsplats, har jag avhållit mig från löpning. Naturligtvis var kroppsomfånget betydande, när jag avgick med seger. Nu mycket mer normalt för min längd. Tidigare sade ”vännerna” att det gick snabbare att hoppa över mig, än att går runt mig. Nu har instinkten levt rövare i kroppen. Alltså har jag börjat jogga lite försiktig.”.