Var det vårkänslor

I måndags gåggade jag 2,9 km i ganska skönt 2-gadigt väder. Näst snabbaste km-tid idag. Det finns alltså hopp för en äldre man.

omvardnad

Idag kändes det nästan som en vårdag när jag var ute och gåggade i skog och mark. Det var plus 8 grader, nästan vindstilla och halkfria gator. Det gjorde mig så inspirerad att km-tiden sjönk drastiskt. När jag nu sitter i soffan, funderar jag på om det handlade om inspiration, vårkänslor, eller bara fysisk utveckling? Kanske alla tre ”fenomenen”.

Vårbild 1 2013 (1).jpg

Jag har tidigare pratat om att jag inte joggat med någon reda under många år. Eller egentligen sedan mobbningen på mitt jobb började. Då steg vikten drastisk och joggingen avtog i samma takt.

Mobbning

Då var vikten mer besvärande än all så kallad miljöförstöring i världen. Nu börjar vikten närma sig en normal vikt. Alltså är det mycket lättare att jogga, men jag har fortfarande en del arbete kvar med kosten.

Obesity