Ett nytt mål för 2018

Jag läser på min hemmaklubbs hemsida om Order of Merit. Vinner jag samtliga sex tävlingar, är jag garanterad fri årsavgift för 2019 års spel. Eftersom jag har innehållit de flesta av mina tidigare uppsatta delmål som vänsterspelare, är detta ett nytt klart och tydligt mål att sträva mot. (Bild och text härunder är kopierad från hemsidan)

Utöver våra klubbtävlingar även ha en bonustävling i form av Order of Merit. Tävlingskommittén har valt ut sex tävlingar som ingår i denna extra tävling. Det innebär att du som tävlingsdeltagare samlar poäng under de utvalda tävlingarna där det ska gynnas att delta i fler tävlingar än att spela bra i enstaka tävlingar. Det ersätter inte några priser eller andra tävlingar, utan det är en extra bonustävling upptill de övriga.

Tävlingar som ingår i Order of Merit är:
1. Vårslaget – 29 april 2018
2. Gökottegolfen – 10 maj 2018
3. Bendt Bils Midsommarscramble – 24 juni 2018
4. Klubbmästerskap – 11-12 augusti 2018
5. Comfort Eclectic – 2 september 2018
6. Flaggtävling – 16 september 2018

Samtliga deltagare i tävlingen får en viss poäng och topp fem i varje klass får extra poäng beroende på placering. Vid par- och lagtävlingar får samtliga lagmedlemmar poäng. Vi kommer ha en dam- och en herrklass i Order of Merit. Den spelare som har samlat ihop flest antal poäng i slutet vinner Order of Merit 2018.
Första priset i år är årsavgiften för medlemskapet i Ringenäs Golfklubb 2019, vilket är ett fantastiskt bra pris! Vid lika resultat vinner den med flest antal spelade OoM-tävlingar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s