Golftävlingar inför 2019

Jag läser om kommande golftävlingar under 2019 och drömmer om hur det kommer att kännas. Eftersom jag har innehållit de flesta av mina uppsatta delmål hittills som vänsterspelare, blir det nu nya mål att sträva mot.

Preliminärt tävlingsprogram för 2019 – SSG’s tävlingsprogram består av Uttagningstävlingar (OM-tävlingar) och Uppdragstävlingar (Landskamper, EM och NM). Genom att spela uttagningstävlingar får du rankingpoäng som gör att du kan bli uttagen till uppdragen.

SGF Senior Tour – SGF Senior Tour består av tävlingar för damer och herrar från 30 år och uppåt i åtta olika åldersklasser. En tävling för varje åldersklass ingår också i SM-veckan. Alla tävlingar räknas in i SGF Senior Tour Ranking som utgör grunden för uttagning till representationsuppdrag (internationella tävlingar) där Sverige deltar

NALG – Vänstergolfdagarna 2019 kommer att spelas den 30 juni – 2 juli 2019 på Ombergs Golf Resort – Spela på en storslagen bana, möts på vår nya konferensanläggning, bo bra på hotellet, njut av förstklassig mat och en härlig relax. Med personlig service och extra omtanke om våra gäster hoppas vi kunna erbjuda upplevelser utöver det vanliga. Hos oss står kunden alltid i centrum!

Förutom ovan visade tävlingar vilka bara en del av de tävlingar jag tittar på. Utöver de tävlingarna kommer jag att spela klubbtävlingar i hemmaklubben och seriespel i H70, om jag klarar att kvala in till dessa. Naturligtvis spelar jag löpande tävlingar i M– och TT-golfen och Morrongökarna. Troligen även tävlingar i andra klubbar såsom HGK. Det kan bli ett riktigt spännande år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s