Kärlekens makt

Ursäkta mitt något politisk/religiösa, men förhoppningsfulla inlägg här! Jag tittar på bröllopet från England. Jag ser en amerikansk präst som livfullt pratar om kärlekens makt, direkt från hjärtat. Tänk om denna präst fick möjlighet att prata kärlekens makt i vissa ”religiösa boningar”.

PowerOfLove_FLYER

Föreställ er att denna präst predikar kärlekens makt bland dagens ”religiösa mördare”. Kanske han hade kunnat omvända några av dem som ser mord som dagens makt, till att börja predika kärlekens makt i stället. Jag har en dröm! Jag drömmer om att dagens imamer och mullor predikar kärlek istället för hat. Kanske att världen skulle kunna vara en mer bekväm boning att leva i för alla människor på jorden då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s