MRI-undersökning

Jag har under tid haft smärtor i huvudet. Främst i höger hjärnhalva. Smärtorna har kommit sporadiskt och utan förvarning. Jag berättade det för min VC-läkare. Han tyckte att jag skulle genomgå en MR-undersökning.

Nu i söndags var det dags. Ja, ni läste rätt – söndag.

För ett tiotal år sedan fick jag något konstigt fenomen i kroppen. Hela vänstra delen av kroppen domnade bort. Det kändes som om den sov. Jag ringde 1177 för att rådfråga någon klok person. Kvinnan berättade att jag skulle försöka låsa upp ytterdörren och sedan sätta mig stilla. Hon beställer en ambulans på stört.

Efter många undersökningar där MR ingick konstaterades att jag troligen hade haft en tia.

 

I söndags var det alltså dags för en MR-undersökning igen. Den här gången var det mindre bankande och dånande än förra gången. Framförallt var det mycket större hål att ligga i nu. Därför mindre klaustrofobiskt. Framtiden får utvisa om det var ett tomrum eller om det fanns positivt innehåll, mellan öronen. 

mri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s