Slarvig med medicinering

Hej alla ni med blodsjukdomar och även andra cancersjukdomar. Jag har vid flera tillfällen kommit på mig själv med att slarva med mina Glivec. Därför har jag skaffat mig en dosett. Naturligtvis glömmer jag även denna dosett ibland när jag är på flykt hemmifrån.

Dosett

Troligen beror detta slarv på att jag numera är ganska befriad från eländiga biverkningar. Jag känner mig frisk, vilket även tremånadersproverna visar. Naturligtvis är det att vagga in sinnet och minnet i en falsk säkerhet.

Jag undra hur många av er med KML som har drabbats av samma ”syndrom”? Det vill säga, att glömma tablettintaget – någon dag emellanåt.

Visserligen pratar medicinarna om att vi kan/ska sluta medicinera efter ett antal år. Naturligtvis sker det då under mer kontrollerande former, än att bara glömma ta sin tablett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s