Om dubbars betydelse

För några år sedan köpte jag mig ett par joggarskor med dubbar. De har varit till stor nytta både vid jogging och vintergolfspel.

joggarskor med dubbar

Det bästa med skorna är att de är fodrade och därför tål kyla vid vinterarbeten. Det vill säga jogging och golfspel. I synnerhet när jag spelar golf från utslagsmattor. Golfmattor kan vara mycket hala när det har regnat, eller att snön har smälte och det sedan har frusit.

fullsizeoutput_129e

Som jag har nämnt tidigare, så gäller det att ligga i för att nå årets mål att få spela med golfklubbens serielag. Då får en spela gratis på golfbanor som en normalt inte spelar på. Några ligger lite mindre väl till geografiskt. Andra kan vara för dyra i förhållande till dess kvalitet, enligt mitt sätt att se det.

jan o mac kopia

Nu kom jag lite utanför ämnet, det vill säga dubbars betydelse. Det brukar bli så när fingrarnas iver sätter in. Fingrarna har ibland ett eget liv nämligen. Därför ska jag avsluta detta inlägg med att uttrycka en önskan om en snöfri golfvår så att vi golftokar kan träna på inför kommande golfsäsong.

Ha det gott där ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s