Spel med Morrongökarna

Idag lördag orkade jag upp i ottan för att spela golf med Morrongökarna. Vädret var bästa möjliga denna februaridag. Lite frost vi starten, men det tinade upp efter några minuter. Sedan blev det underbart varmt.

Gökarna

Jag spelade ganska bra golf och kom i mål med 72 slag netto. När alla var inne så korades Henrik med 65 slag netto. Han gick på 37 slag ut och 36 slag in Brutto. Jag med mina klena 72 slag hamnade utanför prispallen och hade 3 stycken framför mig med bättre resultat. Det blir till att ligga i nästa lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s