En skön söndagsprommenad

Jag drog ut frun på en promenad i går eftermiddag. Brukar vara tvärtom. Solen var ganska behaglig och jag behövde stretcha efter allt skidåkande. Tremilen tog på krafterna.
Vad tror ni hände? Jo hela jäkla stan tänkte likadant som mig. Problemet var att de galningarna inte kunde bestämma vilken sida av vägens de skulle gå. Jag gick då i mitten för att inte störa eftermiddagsflanörerna. Men va fan! Då tutade ju bilisterna på mig i stället. Jag kände mig allt ganska risig då.

Risig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s