En fin dag på golfbanan

Det var en fin dag på Ringenäs golfbana idag. Jag blev ”lottad” tillsammans med trevliga golfspelare. Jag passade på att knäppa lite bilder i väntan på min tur att slå nästa slag. Den första bilden tog jag på ett av rönnbär dignande träd, från vägen upp till utslag på röd slingas första tee. Det är höst nu!

Bilden härunder visar utsikten från nionde tee i väntan på min tur att slå ut på första tee, fast åt andra hållet förstås.

Bilden här under är utsikt från sjätte green. På Ringenäs golfbana har en havsutsikt på nästa alla hål. Den dagen det inte går så bra med golfspelet, kan en titta på den betagande utsikten istället.

Bilden undertill visar åttonde tees utslagsplats. Min boll låg i vänsterkant på röd sjuas fairway. I väntan på att det skulle bli min tur att slå, tog jag denna trevliga bild.

Nu är vi i hamn. Alltså utslag på nionde tee.

Den här dagen var golfspelet lite si så där. Då var det tur att medspelarna var trevliga och att jag hade min iPhone med mig. För nu kan jag visa er lite bilder från min vackra och omväxlande golfbana.

För er som inte spelar golf, kan jag berätta att en golfbana alltid är ny varje gång en spelar på den. En ligger nästan aldrig på samma ställe från gång till annan. Ibland går bollen än höger än vänster.

Den som har läst inlägg här tidigare, undrar säkert var min fru och vapendragare är? Hon är ute och spelar ”Havre cup,” vilket är en damtävling mellan Haverdals Gk och Ringenäs Gk. Nu ska jag brygga mig en kanna kaffe i min ensamhet.

Ha det gott alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s