Tag din säng och gå

När jag trampade fels vid en golftävling, lät jag troligen inte skadan läka ut ordentligt då.

lower

För, för en vecka sedan fick jag ett svårt återfall. Jag kunde knappt röra mig efter att ha suttit stilla en stund. Även efter att jag hade stått stilla framför datorn blev det otäckt.

Jag pratade med min vårdcentral, men de kunde troligen inte åtgärda min smärtsamma åkomma direkt. Jag föreslog en smärtstillande injektion. Förslaget möttes knappast med hurrarop.
Erfarenhetsmässigt förmodade jag att sjukgymnasterna skulle ha svårt för att åtgärda min skada direkt, utan att erbjuda smärtsam sjukgymnastik.

Jag sökte information från mina vänner och fick flera råd. Naturligtvis fick jag flera goda råd på kiropraktorer, men jag skulle få vänta en vecka på behandling av en kiropraktor. Så fick jag ett tips om en kiropraktor som var mycket duktig på min skada.

Jag ringde henne och fick samma besked som hos alla de andra en tid – en veckas väntan. Men så hörde hon troligen hur jag gnydde när jag skiftade ställning. Hon förbarmade sig och gav mig en extra tid som i kväll.

Efter att hon hade kontrollerat min smått begränsade rörelseförmåga satte hon igång. Trettio minuter senare kunde jag gå obehindrat från hennes klinik. Det kändes precis som när Jesus botade en sjuk vid Betseda – Stig upp, ta din bädd och gå!

Ikväll kunde jag gå rak för första gången på nära en vecka. Jag förstår att våra skolmedicinare ser ner på alternativ medicin. Naturligtvis finns det undantag.
Trots det är handgriplighet både snabbare och mer skonsamt för kroppen än giftiga mediciner. Dessutom är handgriplighet billigare i det långa loppet.

Av det ovan sagda, kan jag rekommendera kiropraktorer vid vissa skador och smärtor. När jag har frågat min kiropraktor om jag får berätta om henne här, kommer jag att berätta vilken praktik hon arbeta på och vem hon är.

Det var okej, så det här är min duktiga kiropraktors klinik. Även på Facebook.

Må gott och lev väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s