Ännu en ny upplevelse

Idag var det återbesök hos min kiropraktor. Efter förra besöket har min ryggs rörlighet blivit betydligt mycket bättre. Tidigare vecka hade jag svårt att byta från sittande till stående och tvärtom.

Att plocka upp saker från golvet var en pina. Tur att det då finns både fru och tekniska hjälpmedel.

GriptångBild: Spinalistips

Efter två behandlingar känns det som att livet åter har kommit tillbaka. Livet för mig är möjlighet att kunna gör vad jag vill med min kropp. Allt annat är för mig handikappande. Amelie anser att jag efter nästa behandling ska kunna spela golf igen. Jag litar på dig Amelie.

RyggknäckBild: Karna Kiropraktik

Jag lägger in lite reklam för Sveriges kiropraktorer. Jag gör det för jag anser att skolmedicinen står alltför passiv inför kiropraktiken. För mig är kiropraktiken en helande behandlingsmetod. En behandlingsmetod – utan biverkningar av Big Pharmas degenererande mediciner.

Ha det gott alla och var rädda om er ”där ute”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s