Ett ”komboliv”

Just nu lever jag ett komboliv, om man nu kan kallad det för ett komboliv. Jag får behandling av min duktiga kiropraktor.

Naturligtvis följer jag upp behandlingen med att utföra föreslagna rörelser. Bland annat att svanka mer för att släppa loss muskler.

SvankBild: Caversus – 8. Static Dog

Varje pass avslutar jag med ligga på is någon kvart eller så, efter att ha tränat och motionerat. Så klart lindar jag in isflaket i en handduk. Det skulle vara olidligt kallt annars.

Iskuber

Jag har börjar äta nyttig mat enligt alla möjliga och tillämpliga metoder. Vilket visade sig vid måndagens läkarbesök. Mycket ”keto” i urinen.

Bilden här under visar min lunch och middag. Ibland består lunchen av keso med mosad banan. Ofta kryddat med kanel. Det är jättegott.

LunchLCHF

Som vanligt hämtar jag kunskap från dessa två författare. Tyvärr finns inte Staffan Lindeberg bland oss längre, men enligt mig lever han fortfarande genom sin värdefulla forskning om kosten.

StaffanKeto

Det blir att utforska hur framtiden ter sig med min stackars rygg, men även hur kosten påverkar min diabetes och min KML. Enligt samstämmig alternativ medicin (KAM) finns det inget negativt att säga om någondera.

Ha’ de gött tills nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s