Boken med stort B

Jag har nu fått boken i min hand. En bok som jag bara trodde vara ”en vanlig bok” om hur man kan reglera sin fetma och sin vikt för att bli en smal person. Tänk så fel jag hade.

Boken B

Boken med stort B handlar om så mycket mer än att bara äta och bli smal. Boken handlar om varför jag skriver på Instagram, Facebook och Twitter

Boken handlar om varför jag skriver på flera bloggar och en hemsida dagligen i stället för att skriva färdigt mina bokhistorier. Jag har flera nästan färdiga manus till flera historier liggande i datorn.

Tyvärr tar Instagram, Facebook Twitter, blogg och hemsidan mycket tid och arbete från vardagen. Den här boken om ”smala människors sju hemligheter” blev alltså en mycket högljudd väckarklocka för mig.

Så förutom att läsa boken från pärm till pärm, kanske flera gånger, ska jag ta tag i mitt totalt menlösa och meningslösa skrivande på de mediala sidorna. För ska man som jag kunna försöka påverka, vilket var min tanke, så måste jag ha flera tusen följare/läsare och inte bara några hundra som idag.

För att återgå till bokens ”ytliga handling”, det vill säga leva ett smalt liv, så beror fetma oftast på inlärt beteende från barndomen. Vi skulle äta när det var tid att äta och inte när kroppen kände att det var dags. Därav övervikt.

Jag började med detta tänk redan i måndags och kommer fortsätta med det under tid framöver. Oberoende på om jag fortsätter med bloggandet eller ej, kommer det lite ordande om framtiden här.
Den här bloggen kommer förmodligen att leva trotts kostnaden.

Må gott och lev väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s