En smakrik vecka

Så har en smakrik vecka förflutit. Endaste vid ett tillfälle under veckan har jag slevat i mig mat utan att riktigt känna efter vad den smakade. Det var nå frun och jag tillsammans med vänner var och åt pizza på en pizzeria.

Pizza

Anledningen till slevandet var att jag var vrålhungrig hunger. Enligt mitt nya sätt att äta och ”bokens” rekommendationer ska man hålla den stora hungern borta. Man ska vara mer sugen på mat än att vara jättehungrig.

Nu börjar en ny vecka med smaksensationer. Idag spelade frun och jag en golftävling och funderade på pizza igen, men vi samlade oss och jag fixade makaroner och köttbullar. Inte vilka makaroner som helst utan makaroner kokade i vatten och efter silat bort vattnet ”kryddade” med grädde ost vitpeppar och salt. Fantastiskt gott.

Det pratas om vikt i boken. En som gick ner femton kilo under ett år. Under veckan har jag kanske tappat ett kilo. Troligen kommer jag att tapp än mer när jag har lärt mig knepet att äta när jag blir sugen och att då bara äta tills maten ”smakar papper”. Mer om detta senare.

Håll avstånden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s