Avföringen

Det finns flera ”synergieffekter” med mitt ”nya sätt” att äta. Förutom att jag sover bättre, så har magen börjat fungera på ett fantastiskt sätt. Efter en lättare frukost så kommer magen igång av sig själv efter något timme. Då blir det en rejäl tömning. Dock utan Dr Mikaels sätt att sitta.

Idag tisdag blir det torskfilé med nypotatis och skirat smör. Kan det vara mycket bättre? Ja kanske om fisken är sprallande färs. Vilket är svårt idag. För några år sedan kunde jag fara ut till smultronstället och kasta några kast med kastspöet och komma hem med ett par lagom stora torskar.

Version 2Bild: Jan Sjöberg

Tyvärr har fisket med nät tagit tabberas på all torsk, liten som stor, i nära kustområden. Därför kostar torsken 300 kr/kilot idag.

TorskfiléBild: ICA

Idag på morgonen visade vågen att jag har blivit något lättare. När vikten har nå en viss nivå, kommer jag att börja jogga igen. Det finns väl inte härligare än att snöra på sig skorna och ta en liten runda i skogen. Det är så befriande för själen. Med övervikt blir det bara så jobbigt att jogga. I synnerhet uppför.

Nog nu, för nu ska jag läsa en liten trevligt bok om ekonomi. För, med god ekonomi, god kondition och god sömn, blir livet en skön dans på rosor. Å resa, det vill man ju, med skön kontrollerad avföring.

Ha’ de folks.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s