Att man aldrig lär sig!

Jag har en passion här i livet och det är lakrits med fyllning. Det finns två sorters lakrits, där en är med och en annan utan fyllning. Naturligtvis är min olycka lakrits med fyllning.

Igår smaskande jag i mig en halv påse lakrits med fyllning.

Lakrits

I natt fick jag lida för min dåliga karaktär. Tre besök på toaletten. Jag vet om det, men kan ändå inte låta bli. Det är som om ögonen och fingrarna är i maskopi med varandra. Ögonen dras till skålen och fingrarna följer efter. Munnen är plötsligt nära till hands då.

Problemet är nog inte toalettbesöken, utan problemet är snarare att diabetes ligger nära till hands när smaskeriet blir för påtagligt och för ofta. Med det nya mattänket måste detta lakrits- och snasktänk ändras. Tag en eller två bitar och låt det vara bra med det.

Maten har jag lyckats med ganska bra, men snaskeriet är min stora olycka. Troligen är jag inte ensam om det i världen, men jag som normalt har ordning på grejorna saknar ordning när det gäller snask. Kanske mindfulness är en metod att använda?

Nu fika med nybakat och kall mjölk. Kallas nostalgi.

Bullfika

Ha det gott denna ”regniga” söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s