Fy vad det regnar

Under alla 32 år som jag har spelat golf, så har jag inte varit med om så mycket regn som nu. Det regnar både dag och natt. Det verkar inte var någon hejd på nedfallet.

Bild: Svensk golf

Vid några tillfällen stängdes banorna runtomkring på grund av snö, men så fort snön smält undan och det gjorde den snabbt i vårsolen, så kunde vi spela golf igen.

Idag tisdag skulle frun och jag ha spelat med TT-golfen, med när vi skulle åka iväg så öppnade himlen sig och vi vände och åkte hem igen. Nu har det regnat så mycket så det är rent otrevligt at spela. Bollarna blir alldeles geggiga av leran. Dessutom blir det livsfarligt glatt på gräset när leran tränger upp och blandas med gräset.

Bild: Uteblogg

Jag fasar för att om allt regnet hade varit snö i stället. Då hade det varit kris både här och där i Sverige. Det brukar ju komma en släng av snö runt nyår. Så vi får vänta och se hur det blir med det.

För några år sedan kom det 15 centimeter snö på nyårsafton. Våra barn som var yngre då blev själaglada över att kunna använda de nyfådda vinterklapparna.

Nu ska jag lyssna på musik från Wien. Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s