Twitter och textflöde

Det här blir troligen årets sista inlägg här, men man vet ju aldrig.

Jag följer flertalet inlägg på Twitter och kan läsa om folks olika åsikter. Många av åsikterna kommer från högerhåll och högern trampar på vänsterns tyckare.

Naturligtvis finns det olika åsikter om mycket, men att va så in i bomben höger så att man blundar för allt annat än högeråsikter handlar inte om skygglappar – det handlar om total blindhet.

Vi ska ha i minnet att allt som vänstern (socialdemokraterna) har gjort för det vanliga folket på gatan, ständigt har motarbetats av högerfolket. Det finns oändligt med material att läsa som påvisar det.

Vi kan ju bara se tillbaka på kvinnlig allmän folkskola 1842, kvinnlig rösträtt 1919, ekonomisk begränsning 1945 och omyndighetsförklaringen 1989. Det var alltså då, för trettio år sedan, som alla svenska medborgare över 18 år fick rätt att rösta.

Motståndet mota alla dessa mänskliga (svenska) rättigheter stod den svenska högern för. Därför bör den svenska högern ha det i minne för framtiden och inte bara sparka på krafter som vill ha jämlikhet och jämställdhet.

Så här ser fortfarande Sverige ut idag! Äldre människor som kämpat ett helt liv måste tigga och samla flaskor för sitt uppehälle bara för att högern kämpat mot en rimlig pension.

Samtidigt genomförde Carl Bildt allmän pension 1993 för alla som tog sig till Sverige. Informationen spred sig som en präriebrand över världen. Så nu betalar vi pensionärer pension för många lycksökare som kom till Sverige, för att när de fått sin pension åkte de tillbaka och levde/lever gott i sitt hemland. Så klart att Calle B fick en medalj för sitt svek mot svenska medborgare (pensionärer).

Nu vet ni, så oavsett om jag är Socialdemokrat eller Sverigedemokrat, så kommer rejäl pension till pensionärerna att vara mitt mantra fram till det ödesdigra valet i september 2022.

Med detta inlägg önskar jag alla svenska medborgare ett Gott Nytt År 2021.

Må gott och lev väl alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s